perjantai 29. huhtikuuta 2011

Kang Hwa AS-105


EteläKorealainen DX-porukka on äänessä Kang Hwa saarelta Kyonggi-Do provinssin alueelta. Saari kuuluu AS-105 IOTA ryhmään. Satuin olemaan juuri oikealla taajuudella 21007.0 kHz kun he aloittelivat workkimista 15m alueella. Tuli vain sen verran vaimeasti, että ensin en tahtonut saada koolista selvää ja en tiennyt kuka siellä oikein pihisee. No heti kun sitten signaali senverran nousi että kopitus onnistui, joku saksalainen tietenkin tuuppasi sen klusterille niin tilanne oli sitämyötä selvä. Turha oli siihen pile-uppiin nokkaansa työntää.
Välillä he pitelivät noin 10min taukoja...tieten viilasivat asemaa kondikseen.

Vihjeitä seuraamalla sitten kuitenkin bongasinkin heidät 20metriltä ja signaalissa oli mukavasti tukevuutta.
Sujuvasti pitelivät siinä EU pileä ja meninkin sitten porukkaan mukaan . Eipä aikaakaan kun sitten pääsinkin läpi ja IOTA nro 117 oli plakkarissa. Näin ne pikkuhiljaa karttuu.

                                                      --------------------------------
J. McLaughlin WA2EWE, joka workki Afganistanista koolilla T6AF on saanut surmansa afgaani-pilotin avattua tulen lentokentällä Kabulissa keskiviikkona 27.4. 

James McLaughlin, WA2EWE/T6AF, was one of several killed in Kabul, Afghanistan on Wednesday, April 27. News sources say that eight American troops and a US contractor died Wednesday after an Afghan military pilot opened fire during a meeting in an operations room of the Afghan Air Corps at the Kabul airport

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti