sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Hyvin kelpaa OF prefiksi

Noniin nyt on päästy hyvään vauhtiin OF150M aktivoinnissa. Tällä hetkellä kusoja on kasassa noin 1600 kpl. Hyvin on ollut bandeilla kysyntää aina kun on aloittanut kutsumisen. Yleensä aika pian bandille tulon jälkeen on napsahtanut spotti klusterille ja sen jälkeen onkin ollut melkoista setvimistä että keitäs siellä onkaan halukkaita kuson pitoon. Muutaman kerran onkin pitänyt siirtyä uppi työskentelyyn pahimman ruuhkan purkamiseksi. 


Myös ensimmäiset directit ovat tulleet perille. Vielä vaan ei pysty niihin vastaamaan kun ei ole kortti valmiina, mutta eiköhän sekin asia tule kuntoon tuossa vuoden vaihteen jälkeen. Ukrainaan on lähdössä sähköpostia ja toivottavasti homma pelaa kuten edellisilläkin kerroilla....eli ensiluokkaisesti.  Näinä päivinä tosin olen uhrannut aikaa myös OF50RR QSL kortti urakalle. Vielä olisi noin 600 kortin nippu lonittavana lokista ja niihin kortin printtaus niin sitten saisi taas lähettää Riihimäelle paketin jatkotoimenpiteitä varten. Yhteensä OF50RR bureau-kortteja on lähtenyt maailmalle jo useampi kilo.


Kävin myös tuossa viikko takaperin workkimassa M/S luokassa OH8A asemalta CQWW CW osaa. Osallistuin talkoisiin vähän reilun tuhannen kuson panoksella. Kelit olivat oikeinkin makoisat ja yhteyksiä kertyi ihan mukavasti. Sellaista hiljaista aikaa ei ollut oikeastaan koko kisan aikana lainkaan. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti