tiistai 12. heinäkuuta 2011

Myogi Arafune Saku Kogen- JAFF-052


Viikon Norjan-tourneen jälkeen olikin mukava taas viettää sadepäivää pitkästäaikaa radion ääressä.
Bandit olivat aika hiljaiset, mutta jotain elonmerkkejä ainakin CW-alueilla oli.

JA7IC oli aktiivisena Myogi Arafune Sakukogen kansallispuistosta Japanista. Kovin oli hentoinen signaali Mr. Yaginumalla, mutta kunnon pileupin hän oli kuitenkin saanut aikaiseksi. Kuitenkin senverran harvinaista herkkua on vielä JA-maan WFF aktivoinnit. Enimmäkseen hän workki UA0-9 asemia, mutta aina jokunen EU-maakin pääsi läpi. Itsekkin siinä aikani kyttäiltyä sain poimittua ensimmäisen JAFF aseman lokiin.
Kyseessä on päivän kestävä aktivointi, joten tyytyväinen saa olla. Tehoa Mr. Yaginuma ajoi jonkinlaiseen looppi tyyliseen antenniin noin 50W.

Tosiaan tuli tuossa viime viikko ajeltua noin neljäsosa Norjaa E6 tietä pitkin. Kovin vähän näkyi hamssimastoja matkan varrella. Tosin emme mitään pikkuteitä kovin paljoa kierrelleet, mutta ainakaan pääväylän varrella ei osunut silmään kuin Narvikin leirintäalueen kupeessa oleva pieni n. 15m masto jonka huipussa keikkui jonkinsortin HF-minibeami. Mastosta näytti löytyvän myös kännykkä tukiaseman antenni, joten masto oli myös yleishyödyllisessä käytössä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti