sunnuntai 27. helmikuuta 2011

UBA CW 2011

Tälle viikonlopulle ei ollut senkummempia suunnitelmia, niin pääsin muutaman tunnin workkimaan UBA CW 2011 kontestia. Kyseessä on Belgian liiton organisoima HF kontesti, jossa kaikki workkii kaikkia, mutta Belgialaisista asemista saa huikeasti enemmän pisteitä. Myös Belgian eri ns. läänit ovat kaikki eri kertoimia.

Kelit olivatkin mainiot ja bandeilla oli porukkaa laidasta laitaan. Lokiin napsahteli esim suunnista ZL/VK, JA, HS, K1 yms kunnon DX asemia meikäläisen näkökulmasta. Jostain syystä tämä rähinä on vakiinnuttanut paikkansa kontestiväen keskuudessa. Hyvä näin. Laitoin huvikseni YouTubeen pikku pätkän kisasta

SSN näyttäisi olevan noin 50 pinnassa ja uusia spotteja on juuri kääntyämässä meihin päin. Toivottavasti kelit jatkuu hyvinä. Odottelen 10m bandin avautumista pikkuhiljaa. Etelässä ne jo kyllä tuntuvat workkivan sielläkin jo ihan kelpo kusoja. Mutta minulla tarvii jo olla kelit kohillaan että pääsee kunnolla pitkälle, kun kuitenkin ulkona säteilee vain kahdesta elementistä noin 15m korkealla. Kyseessä siis Cushcraftin MA5B minibeami, jossa perinteisille bandeille 10-15-20 on kaksi elementtiä ja warc 12-17 bandeilla käännettävä  ja lyhennetty dipoli.

No näillä mennään tässä vaiheessa. Ihan olen ollut tyytyväinen tähän set-uppiin. Riginä siis Yaesun 950.
Tuossa ylhäällä vielä kuva kortista joka on muistona siitä ainoasta 4S - Sri Lankan  yhteydestä jonka olen saanut. Tässäkin tapauksessa pääsin osingolle ennen klusteri spottia. Muuten ois jäänyt koko kuso Nelsonin kanssa haaveeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti