sunnuntai 23. syyskuuta 2012

3D2C - Conway Reef kohta ääneen.




3D2C - Tässäpä seuraava DX-jahtailun aihe. Nimittäin monikansallinen retkue on matkalla eteläisellä tyynellämerellä sijaitsevalle Conway Reef nimiselle atolli-riutalle. Conway itsessään kuuluu Fijille, mutta emäsaarelle on matkaa noin 450km. Riutta on todella pieni. Sillä on mittaa n. 300m ja leveyttä 70m.

Retkikuntaan kuuluu 19 operaattoria monesta eri maasta. Tiimin vetäjänä toimii Hranislav YT1AD ja apunaan hänellä on Paul N6PSE eli kovan luokan miehiä on mukana. Yleensä kun nämä herrat on jossain mukana, niin homma pelaa kiitettävästi.

Homman onkin parempi pelata, sillä kyseessä on todellinen DXpeditio. Riutalla workitaan täysin generaattorien varassa ja majoitus on teltassa. Atollillahan ei tietenkään ole mitään asutusta, mitä nyt linnut siellä kortteeraa. Conwaylla käy niin harvakseltaan ihmisiä, että paikalliset linnut eivät edes osaa pelätä.  Siellä kyllä ollaan kohtuullisen eristyksissä kavalasta maailmasta ja operaattorit voi keskittyä täysillä workkimiseen. Lähin saari Hunter-island Vanuatulla sijaitsee noin 280km päässä, mutta sekin on asumaton.

Näillä näkymin operaatio alkaa 26.9 ja kestää aina 5.10 asti. Joten kohtuullisesti on aikaa heidät workkia. PileUpit tulevat olemaan taas valtavat ja ham spiritä peräänkuulutetaan. Monien hermot tulee olemaan koetuksella.

Lokia päivitellään satelliittipuhelimella säännöllisesti ja loki löytyy täältä: LINKKI
QSL normaalisti buron kautta tai sitten directinä via YT1AD..ohjeet täällä:  QSL


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti