sunnuntai 9. syyskuuta 2012

NH8S aloitti




NH8S Swains saarelta on nyt saanut asemat kondikseen ja ovat äänessä täyttä häkää. Täytyy oikein ihmetellä miten kovalla signaalilla he tulevat koko päivän 20 metrillä. No hyvä näin. Keli on kohillaan ja workkijoita riittää. Varsinkin nyt sunnuntaina iltasella on 20m puikoissa ollut todella sujuva taitoinen operaattori.

Mutta QRM:n taso on aivan valtava. En ole aikaisemmin viimeaikoina kuullut, että jotain peditionia olisi näin paljon häiritty. Olisiko sitten niin, että kun ei kusoa itse sinne ole saatu, niin ryhdytään häiriköimään muitakin ketutuksen kourissa. Sitten kun tähän soppaan sekaantuu bandipoliisit niin siinä jää monta kusoa saarelta pitämättä.  Vielä pitää myös ihmetellä sitä operaattorien määrää, jotka ei ymmärrä mitä UP tarkoittaa. UPpiniskaisesti vaan DX:n taajuudella yritetään omaa koolia tyrkyttää.

Itse tässä juuri kelailin vefon Swainsin taajuudelle näin sunnuntai-illan kunniaksi ja siellähän se tykitti tulemaan komealla signaalilla. Otin täsmäuppia kun nuo eteläisen euroopan asemat tulee kivasti ja saman tien NH8S kyseli DR? joten siitä oli helppo sitten täräyttää kuso paljain varpain kaukaiselle pacificin laguunille. Uusi maa nro ? tuli lokiin. Pitäisi nuo tilastot tarkistaa, että missä mennään.

Nyt vain jahtaamaan bandipojoja...toisaalta ulkonakin olisi hieno ilma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti