perjantai 18. maaliskuuta 2011

Russian DX Contest 2011

Tulevana viikonloppuna kisaillaan taas. Vuorossa on joka vuosi aina vain suositummaksi tuleva Russian DX Contest. Tänä vuonna kilpaillaan jo kahdeksannentoista kerran.

Kyseessä on siis kisailu, jossa kaikki saavat workkia kaikkia, mutta toki UA-RA asemista saa reilusti enemmän pojoja. Viikolla ainakin ovat radiokelit suosineet, joten odotan vilkasta 24 tuntista rypistystä. Tosin itse en aivan koko kisaa kerenne workkia, mutta aina kun aikaa on niin bandeilla ollaan. Suunnitelmissa tietenkin CW-SOAB LP. Tämä onkin oiva tilaisuus kasvattaa RDA määrää. Alimman tason RDA awardin saa jo 100 kerätystä alueesta. Alueitahan naapurilla riittää, taitaa kokonaismäärä olla 2745 districtiä.

Pitää tässä vaiheessa muistuttaa, että Japanin tilanteen vuoksi kannattaa välttää heidän kriisiverkon taajuuksia. Heillä on nyt siellä muuta tekemistä kuin workkia kontesteja.

3525 KHz ±5 KHz
7030 KHz ±5 KHz
14.100 MHz ±10 KHz
21.200 MHz ±10 KHz
28.200 MHz ±10 KHz

                       - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

4A4A - Revilla Gigedo Island ja CY0 - Sable Island jäivät sitten minun osalta workkimatta. Kovin olivat signaalit heikkoja niihin aikoihin kun minä olin kuulosalla. No jäipä tulevaisuuteen haasteita. Nyt onkin DX-rintamalla focus tarkennettu Andamanin VU2PB ja Bangladeshin S21YX workkimiseen. Molemmat ovat sillä suunnalla, että pitäisivät kuulua jopa kympillä jos kelit vain suosii. Olkoon aurinko aktiivinen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti