maanantai 28. maaliskuuta 2011

K4C ja muuta mukavaa



Viikonloppu meni kivasti radiohommia ajatellen. Kelit paranivat kokoajan sunnuntai-iltaa kohti mentäessä. Ainoatakaan WPX-SSB kisakusoa ei tullut pidettyä, koska CW:llä riitti tarjontaa yllinkyllin.
Kaikenkaikkiaan viikonlopusta kertyi kasaan kolme uutta maata, Andaman/Nicobar VU4, Bangladesh S2 ja Guinea-Bissau J5. Kahta ensinmainittua tuli kyttäiltyä tosissaan ja kun oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan niin mitään vaikeuksia kuson pitoon ei ollut. Sen verran hyvät oli indeksit tällä kertaa.

Viikonlopun parhaasta operoinnista voisi kunniamaininnan antaa Guinea-Bissaussa Afrikassa olevalle J5UAP asemalle, jolta operoi Peter HA3AUI. Ei tökkinyt homma kertaakaan. Signaali ei ollut mitenkään tukeva, mutta helposti tuo tarttui. Kovin hirveää rähinää ei missään vaiheessa syntynyt. Ilmeisesti kaikki yrittivät nuita VU4PB Andaman ja S21YZ Bangladesh asemia jahdata. Jossain välissä VU4PB oli kahden aseman voimin 20m CW:llä ja sekös aiheutti suurta hämmennystä bandilla ja etenkin clusterilla. Jonkin sortin asiamies, VU2PTT kyllä vakuutti clusterilla molempien olevan aitoja kun joku heitti ilmoille piraatti-epäilyjä.

Severnaya Zemlijan lisäksi mainitsemisen arvoinen nappaus oli K4C special event Georgiasta USA:sta.
Jenkkilässähän kierrätetään nuita erikoiskooleja tiheään ja nyt viikonlopuksi K4C:n oli saanut käyttöönsä Jasper Radio Club juhlistamaan Cherokee intiaanien perinnetapahtumaa Yahoola Spring Pow-Wow:n yhteydessä. Juhla järjestetään Cherokee-museossa vuosittain Dahlonegassa Georgiassa.
Tarjolla oli myös QSO Certificate. Hieno pahvi todistuksena yhteydestä.

Linkkivinkki: CQ Africa  Peter HA3AUI ylläpitämä sivusto hänen operoimistaan Länsi-Afrikan DxPeditioista.

VU4PB Online Log
S21YZ Online Log

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti