torstai 8. syyskuuta 2011

CTARL Awardi tarjolla



Vielä on aikaa workkia pois kuleksimasta Taiwanilainen CTARL-liiton awardi. He juhlistavat jonkinsortin 100v juhlavuotta ja pahvia olisi tarjolla. He ovatkin aktivoineet suht ahkerasti bandeja, mutta äänessä on ollut yksi erikoisasema kerrallaan tai siltä minusta on ainakin tuntunut. Aktivointi päättyy tämän vuoden lopussa.

Eli nämä BV100, BW100, BM100, BN100, BO100, BP100, BQ100, BU100, BX100 ja BV100ROC ovat näitä erikoisasemia ja näitä workkimalla on mahdollisuus awardiin, jota löytyy neljässä tasossa.
Pronssiseen pääsee käsiksi workkimalla vain pari näistä asemista kun taas Platinium vaatii kaikkien löytymistä lokista. Itse olen päässyt jo yhden päähän Gold tasosta eli viiteen asemaan ja uskon että yksi uusi vielä löytyy ennen vuoden loppua. QSL asiaa tässä rytäkässä näyttää hoitavan BM2JCC.

Tänäänkin äänessä oli BU100 ja sain sen suht helposti workittua vaikka eteläinen eurooppa puski rajusti päälle. Mutta keli oli kohdillaan ja samaan syssyyn lokiin napsahti myös DV1UD  op. Dindo Filippiineiltä, joka on ollut mukana monella dxpeditiolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti