perjantai 16. syyskuuta 2011

SAC - Scandinavian Activity Contest 2011 CW - Ilmaveivi



Nyt se vihdoin alkaa. Hurja kamppailu pohjolan herruudesta. Viikonloppuna kisataan SAC 2011 CW osa ja hehkutus kisan ympärillä on ollut valtaisaa, ainakin lahden tällä puolen. Ilmaveivistäkin huhutaan. Nyt on tosissaan lähdetty kaatamaan arkkivihollista Ruotsia ja kisaan mukaan on värvätty niin nuoria kuin old timereitäkin. Jokainen kuso on tärkeä.
Jaossa on jos jonkinlaista palkintoa ihan kunnon rigistä lähtien ja pokaaleja jaetaan monessa sarjassa.

Itse olen workkimassa OH8A asemalla Multi-Multi luokassa. Aseman päällikkö Jari -8WW on viilannut kaikki valmiiksi koitosta varten. Vastoinkäymisiltä ei ole vältytty. Semmoinenkin asia tuli vastaan, että N1MM ei tukenut SAC kontestissa multi-multi moodia täydellisesti. Eri bandeilla vaaditaan SAC:n säännöissä oma sarjanumero, ja tämä oli jäänyt koodareilta huomaamatta. WPX:ssä homma näytti toimivan.
Mutta ei kulunut aikaakaan, kun asiasta oli huomautettu, niin N1MM ryhmältä kilahti päivitetty versio testattavaksi ja sen myötä nettijakeluun.  OH8A on valmiina taistoon !!

Nyt sitten kaikki kynnelle kykenevät workkimaan Ruotsi kumoon ilmaveivi meiningillä. Armoa ei anneta Svenssoneille, Larssoneille eikä varsinkaan Karlsoneille.

Bandeille mars  ..mies joka talosta ja kaksi parhaista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti