lauantai 4. helmikuuta 2012

Kongo - TN2T

Luomuenergiaa


Alkuvuosi on ollut vilkas DX-rintamalla, mutta kovin haastavia minun alhaalla oleville biimeille. Kelipiikkejä toki olisi varmasti ollut, mutta en ole kovin aktiivisesti nyt pystynyt radioilla päivystelemään. Sen verran kuitenkin, että uutena maana lokiin pääsi Kongo afrikasta koolilla TN2T.

Malpelo on ajoittain tullut ihan kelvollisesti, mutta pileupit on ollut niin massiivisia ettei minulla niihin ole ollut asiaa. Pitcairn Isl. tuli minulle mitä se nyt joskus kuului, niin todella pihinänä. Tässäkään tapauksessa en kerennyt kelipiikkejä metsästämään.

Nyt sitten kun olisi tilaisuus vähän workkia, niin eiköhän ulkona ole -32.1 astetta pakkasta. En tohdi yrittääkkään käännellä antenneja. Saattaa olla laakerin rasvat hieman tönkkönä, eikä se kokseillekkaan ole terveellistä niitä näin rapsakkaina veivailla. Eli olkoot biimi kohti etelää ja workitaan mitä kuuluu.

OF150M koolilla on workittu muutamia rykäyksiä ja jopa jotain kisojakin olisi kerhon jäsenillä sillä ehkä aikomus workkia. Directejä saapuu tasaisena virtana joihin olenkin vastaillut mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman pian. Itsekkin kolusin omasta lokista läpi viimeaikaiset harvinaiset ja uudet maat ja täräytin matkaan noin 60 directiä. Nyt sitten kortteja tipahtelee myös omiin kokoelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti