tiistai 4. lokakuuta 2011

Towada-Hachimantai - Japan

Lake Towada - Japan  JAFF-027

Tässä alkaa 100 watin miehellä pikkuhiljaa lentelemään kirveet ja sahatkin kaivoon tuon T32C ja 3D2R suhteen. Muutamaan hienoon kelipiikkiin olen 15m/20m osunut, mutta tähän asti tuloksetta.
Tänäänkin olen yrittänyt T32C 20m kun tulee niin mukavasti, mutta kun ei niin ei. Hyvin olen uppia pystynyt seurailemaan ja yrittänyt iskeä, mutta huonoin tuloksin. Pitänee vain kärsivällisesti odotella kun kuumien kiukaiden miehet saa kusonsa pidettyä.

Apeana läksinkin kuullostelemaan WFF taajuudella 14044 spotattua Japanin innokkainta kansallispuistojen  aktivoijaa JA7IC/p. Tällä kertaa OM Mr. Terumo oli äänessä Towada-Hachimantai kansallispuistosta ja tulikin mukavasti liikutellen mittaria noin 5 pykälän verran. Jonkin verran pileupin poikastakin oli paalulle kehittynyt, mutta ei kuitenkaan niin ylettömästi etteikö uutta JAFF numeroa lokiin olisi syntynyt. Kiitokset Terumolle, että jaksaa aktivoida Japanin kauniita puistoja, kuten yllä näkyy järvimaisema paikan päältä. 

Ei kai tässä auta kuin jatkaa Rotuman ja E-Kiribatin kuullostelemista ja kelien seuraamista. Toivottavasti sinnikkyys palkitaan jossain välissä.

Muistuttaisin vielä viikonloppuna tulevasta SAC SSB osasta. Itsekkin ajattelin viilata N1MM:n huutokoneeksi ja kokeilla mitenkä näitä puhekisoja oikein workitaan. Tähän asti CW ollut se ykkösjuttu, mutta miksei phonekin hyvän asian puolesta menisi jos vain saan WAV filet viikonlopuksi editoitua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti